USAch DKch Intch Safari's All the Right Moves

Valper - 2006

Sommeren 2006 reiste vi til Fredericia i Danmark for å parre Oda. Hos Jouet Kennel i Fredericia var vi så heldige å få parre Oda med Yankee - USAch DKch Intch Safari's All The Right Moves, en flott, sort storpuddelhann, importert fra USA. Tusen takk til Connie og Lene for god hjelp og support.   Denne gode forbindelse resulterte i 4 søte små; 2 sorte tisper, en sort hann og en hvit hann.

Valpene ble født i stua vår. Det var virkelig morsomt å følge de hver dag frem til 9 uker.   Vi la stor vekt på sosialisering. De første 3 uker fikk Oda være i fred med de små, men etterhvert begynte vi å ta imot besøk. Først av våre egne jenter og etterhvert av venner, naboer, barn og potensielle valpekjøpere.   De lærte seg alle husets rutiner, som matlaging, støvsuging, gulvvask, tv og radio, sang og gitarspill. Joda, det var livat! Fra de var 4-5 uker var de med meg 3 dager i uka i butikken (Silkepelsen klippesalong) og ble godt vant til bilkjøring, bading og snute/labbe klipping.

Etterhvert ble det bestemt hvem som skulle få "æren" av å overta gjengen. Og det må jeg si; maken til flotte valpekjøpere skal en lete lenge etter.   Tusen takk til Margarita, til Lise og til Linn og alle de andre familiemedlemmer som har tatt i mot Odas valper og gitt de sånne flotte hjem.   Dere er kjempeflinke alle sammen.

Valpene - f. 1. oktober 2006

Bildet er av Lalina - Triodames American Dream - 18 mnd gammel klippet i sin første Continental. Lalina bor i Arendal hos Carina og Margarita og hennes familie.

Valpene - f. 1.oktober 2006

Bildet er av Mathilde - Triodames Lovely Moves
Denne tispevalpen har vi  beholdt selv. Hun er HD rønket fri A,  øyelyst uten anmerkning og har oppnådd 5xCK og 1xHP på diverse utstillinger.  Hun har fått sin egen side og der kan du lese mere om henne.

Valpene - f. 1. oktober 2006

Bildet er av  Deco - Triodames Rain Man. Han bor i Stavanger hos Lise og hennes familie. En kritthvit, vakker hund som vi er veldig stolte av.

Valpene - f. 1. oktober 20062006

Bildet er av Yankee - Triodames Yankee Style. Han bor i Sandefjord hos Linn og hennes familie, og er en skikkelig godgutt.