Juni - Triodames Champagne On Ice

12.03.2021:  C-kullet har nå blitt 9 måneder, og er da å regne som Juniorer.  Dvs klare for å delta på utstillinger og andre aktiviteter, og er ikke lenger å regne som valper. 

 02.02.2021:   Da har årslistene kommet fra NWK.  Vi gratulerer Linah - Triodames Arietta - med flott plassering.  Nr 9 mestvinnende whippettispe i Norge 2020. 

Vincent - N UCH DKJV-18 Triodames Andante - ble nr 15 mestvinnende hannhund.

Hipp hurra for det. Superstolt oppdretter som har verdens beste valpekjøpere selvsagt :-)

 

10.01.2021: Noen nye bilder er lagt inn på siden Whippet puppies 

 

08.01.2021:  GODT NYTT ÅR ALLE !  VELKOMMEN 2021 !  

 

2021: hos Triodame har vi lagt noen få nye planer.  Siden Covid-19 fremdeles herjer ukontrollert rundt i landet vårt, er det ikke så store sprell vi kan gjøre.  Men planer må man ha. Det er halve moroa :-)

Blizz - The Queen of the Castle - ble veteran i oktober, så gleder meg til å stille henne som vetran i år.

Elmer - Prinsen på bruket - Elmer er blitt 4 år, flottere en noen sinne og mors godgutt. Han har nå 3 kull etter seg, med 3 forskjellige tisper.  Er glad og ydmyk for denne valpelykken. Alle guttevalper etter Elmer har testikler på plass, og ingen er født med ganespalte. Vi gleder over det, og håper det vil fortsette !  Dessverre var han uheldig og brakk en fortann i forbindelse med freesbeelek i høst, så tannen måtte trekkes.  Veldig kjedelig, men sånn skjer jo.

Fie - Bøllefrøet vårt - er blitt en fin jente. Blir 2 år i mars, og har vært på utstilling 2 ganger i året som gikk.  Mydog 2020 og NKK Rogaland.  Begge ganger med CK og flotte kritikker. Hun fikk også prøve seg på filletrening tidlig i høst, og det gav mersmak.  Kan løpe den jenta.

Juni - mitt lille sukkertøy - 6 mnd nå og full av seg selv. Tror hun eier verden og alle oss andre.  Er påmeldt sitt første valpeshow i januar, og vi håper det kan bli noe av.  Er veldig fornøyd med hennes utvikling. Allerede godt musklet og en fin liten jente.

Maiden - min fantastiske affeprinsesse - blir faktisk 4 år i juli. Tiden flyr. Maiden og jeg drømmer om LC og at vi kan komme til start i en konkurranse dette året.  Utstilling har vi lagt litt på hylla nå.  Hun er en nydelig sjel, og en fryd å bo med. 

Sjakk - storpuddel - Går i sitt 13.år og er "still going strong".   Min ubestridte konge ! Lever sin pensjonsisttilværelse på gård med barnebarnet sitt Petter og min gode venn Lars Petter, bare 5 min fra meg.  En lykkelig ordning for oss alle.

Så en kort oppsummering av dette må bli at vi håper på mange gøye utstillinger og LC konkurranser, og eventuelt filletrening/LC lisens for Fie. Vi håper å treffe valpekjøpere og alle hundevennenene våre i inn  og utland, og at verden kan bli som før. Det hadde vært fint.

 

 

 

Elmer - N SE UCH Oscarberg Chillastic