TIL DERE SOM ØNSKER VALP

Vi har nå bestemt oss til å ikke selge valp til personer som støtter Dyrebeskyttelsen eller andre organisasjoner med samme tankesett. 
Dyrebeskyttelsen gjør mye bra for dyrevelferden men har mer og mer blitt en organisasjon med fanatikere som vil all rasehund avl til livs. 
Vi mener at all avl på hund bør skje via NKK, som stiller krav  til helse og funksjonalitet til avlsdyr slik at dere som valpekjøpere har større mulighet til å få en bestevenn i mange, mange år uten helseplager.  Selvfølgelig kan ting skje, men det kan det med oss mennesker også. 
Vi elsker våre hunder og vi vil at de skal leve lenge og beste måten til å til det er gjennom organsiert hundeavl der man har statistikker på sykdommer og vet hva som ligger på linjene bakover.
 

Å kjøpe valp hos Triodame

WHIPPET valp

Jeg selger kun til omsorgsfulle, kunnskapsrike og aktive hjem som vet hva de er ute etter i en valp. Oppfølging og rådgivning er alltid tilgjengelig. For å ha størst mulig kunnskap om mitt avlsarbeide og i hvilken grad jeg har lykkes, ønsker jeg å ha kontakt med deg som eier av og til for å vite hva du er fornøyd med og hvilke utfordringer du eventuelt møter.

Valpene registreres i NKK, veterinærsjekket, vaksinert, microchippet, behandlet mot innvollsorm og godt sosialisert her hos meg, både med andre hunder, barn og mennesker i alle aldre.
Mine valpekjøpere er så klart de beste! Jeg har en egen Facebookgruppe som alle valpekjøpere får tilbud om å være med i. Det er en flott ressurs og et hyggelig samlingspunkt. Spesielt hyggelig er det for kjøperne å kunne følge med på søsknene til sin valp. I tillegg har man da også mulighet til å ta kontakt med andre valpekjøpere, hvis man har spørsmål eller lurer på noe som en vil ha litt flere meninger om.

Jeg vil være tilgjengelig for råd og hjelp, så lenge hunden lever.

Jeg kan også tilby forvertavtaler på gode betingelser til de rette menneskene.  De hunder som settes ut på fôravtale er de individer jeg tror kan spille en viktig rolle i mitt avlsarbeide, derfor stiller jeg høyere krav til en forvert enn en kjøper og  forventer at du ønsker å ha nær oppfølging og ønsker å være en del av "Triodame"" (og det er veldig hyggelig!). Du kan gjerne være ung, men du må bo på Sørlandet. Mine forverter er viktige for oppdrettet!

Det kan fra tid til annen også være muligheter for deg som ønsker en unghund eller voksen.

Setter pris på kontakt per e-post. Fortell litt om deg selv, hvordan hverdagen er tilpasset hundehold, hva du kan tilby en hund og hva du ser etter/forventer av en valp fra meg. Jeg vektlegger å matche "rett person til rett valp", og forbeholder meg retten til å avslå forespørsler. 


Mange referanser kan gies fra tidligere valpekjøpere og forverter.