En ny flott utstilling ble det for oss i Drammen, på Myndeklubbens store høstutstilling. Med rekordmange påmeldinger gikk Rebell enda en gang nesten helt til til topps og plasserte seg i Best In Show som nr 2 <3  For en liten lykkepille den lille "reveenka" er !  Jeg er nesten målløs for hva hun klarer å oppnå i utstillingsringen.

Og Vincent, fine fine Vincent, blir beste hannhund med CERT og BIM!  Det er vel nesten ikke mulig å gjøre dette. 2 kullsøsken, BIR og BIM på en så stor utstilling.  Stolt og glad og nesten på gråten er bare forbokstaven denne helgen.

Linah plasserer seg som nr 2 i AUK med CK, flott presentert av Tove Mette. Linah er en dronning i ringen og viser seg utrolig flott og med stor glede.  Fantastisk å se.

Linah og pappa Qurt var med Inger Elisabeth i konkurransen BIS par, og Helen Johnston satte denne flotte ekvipasjen opp som BIS par! Gratulerer!

Valpis, Petra og Fie, var ikke helt dommerens favoritter denne dagen, men begge fikk HP og gjorde en flott entrè.

Enda en gang, tusen takk til mine superflinke valpekjøpere, som holder hundene i en flott kondisjon, og reiser land og strand rundt og viser de frem til supre resultater. Love You all!